De ce trebuie să alegi NITOLIC®?

marca nitolic

Pentru că marca NITOLIC® are 25 de ani de experiență

NITOLIC® este succesorul mărcii Pipi®, care are 20 de ani de experiență. Acesta este un produs modern, care elimină complet păduchii.

100% eficacitate
în eliminarea păduchilor de cap și a lindinilor

Caracteristica cheie a unei formule eficiente pentru tratamentul infecției cu păduchi de cap este eficacitatea înaltă în eliminarea ouălor (lindini). Aceasta oprește dezvoltarea paraziților și previne reinfestarea. Eficacitatea NITOLIC® a fost dovedită prin studiile efectuate atât pe păduchi adulți cât și pe ouăle acestora. NITOLIC® este raspunsul la intrebarea Cum scapi de paduchi.

paduchi
Sursa: “INSECT RESEARCH & DEVELOPMENT LIMITED”, UK (2013)

Tehnologia O-effect®

O-effect® este o tehnologie brevetată de ICB Pharma care asigură 100% eficacitate în rezultatul unui tratament rapid al infestării după doar o singură aplicare.

Eficacitatea înaltă, înregistrată prin testul de eficiență, a dovedit că "O-effect®" este elementul cheie care asigură eficacitatea preparatelor care nu conțin substanțe neurotoxice (de exemplu, insecticide).

eficienta nitolic

Testul de eficiență a formulei NITOLIC® în raport cu alte produse de frunte de pe piața UE. Testul de dispersare a unei picături de 5 ml, după 30 minute.

Sursa: Studiu comparativ cu privire la eficacitatea produselor, Laboratorul C&D Pestinova, 2013
eficienta
Tehnologia o-effect® influențează:
punctul 1

Acoperire rapidă și uniformă a scalpului și a părului.

punctul 2

Imobilizarea parazitului și blocarea căilor de respirație a păduchelui, cauzând sufocarea și deshidratarea păduchilor și a ouălor.

punctul 3

Datorită potențialului înalt de raspândire, utilizarea NITOLIC® reduce costurile tratamentului împotriva infecției cu păduchi de cap.

scapa de paduchi
scapa de paduchi 2

Acțiune rapidă și siguranță

nitolic
nitolic mobil
Acțune triplă
cerc 1 O-EFFECT®

Oferă o acoperire completă a scalpului și a părului, împreună cu paraziții, care mor fără acces la aer.

cerc 2 Imobilizarea

Păduchii sunt imobilizați, crește eficiența produsului.

cerc 3 Deshidratarea

Pierderea necontrolată a apei provoacă uscarea paraziților (păduchi și lindini).

Siguranță fără pesticide

Formula NITOLIC® nu conține pesticide. Datorită modului de acțiune fizică la acestuia este puțin probabil ca păduchii vor deveni rezistenți la acest tratament specific. Produsul a fost studiat clinic și, de asemenea, testat toxicologic și dermatologic.

O formulă eficientă – mai multe forme de prezentare

Produsele NITOLIC® sunt adaptate la lungimea și grosimea firului de păr și la numărul de membri ai familiei care urmează să fie supuși tratamentul.

Abordare complexă a tratametului infestării cu păduchi de cap

paduchi de cap
NITOLIC® nu este doar un dispozitiv medical pentru un tratament eficient împotriva păduchilor de cap și a lindinilor, dar și un set de produse care facilitează tratamentul eficient și eliminarea paraziților de pe haine și lenjerie de pat.

Un set conține:

50 ml
cerc roz 1
Un spray ușor de utilizat, care elimină eficient păduchii și lindinile.
scapa de paduchi
cerc roz 2
O emulsie, care facilitează îndepărtarea păduchilor morți (lindini) atașați de păr.
spala capul
cerc roz 3
Un aditiv de spălat textilele cu care a intrat în contact persoana infestată - lenjerie de pat, pălării, prosoape etc.
peiptan
cerc roz 4
Pieptăn cu dinți fini pentru diagnosticarea vizuală a părului și îndepărtarea păduchilor morți și a lindinilor după tratament.
casca
cerc roz 5
Cască protectoare pentru un tratament eficient
lista
cerc roz 6
Lista de urmărire, care vă va ajuta să găsiți persoanele care ar putea fi infestate cu păduchi de cap
copii
cerc roz 7
Broșura ilustrată pentru copii, care explică faptul că problema păduchilor de cap nu este atât de înfricoșătoare pe cât pare.

Cum scapi de paduchi

Simplu! Atunci când apar păduchii, trebuie să începi tratamentul împotriva păduchilor IMEDIAT căci ei se înmulțesc foarte repede. Citeste mai jos ca sa vezi cum scapi de paduchi.

Un simplu şampon de păduchi nu garantează eficienţă împotriva păduchilor şi a lindinilor. Trebuie să elimini atat paraziţii de pe scalp, dar si cei din mediul persoanei infectate. Dacă tratamentul este urmat întocmai, păduchii și lindinii sunt omorâți și eliminați definitiv. Doar dacă reintri în contact direct cu o persoană infectată te-ai putea „pricopsi” din nou cu acești paraziți.

Dacă ai luat păduchi nu trebuie să intri în panică. Păduchii, deși se hrănesc cu sângele tău, nu sunt purtători de boli. De asemenea ei nu îți dau stări de rău.

Păduchii reprezintă o problemă aprigă și apăsătoare pentru tine, știm. Cum scapi de păduchi? Folosind corect cel mai bun tratament împotriva păduchilor, vei scăpa de păduchi mai repede decât îți imaginezi. Acești paraziți nu ar trebui să îți influențeze negativ viața sau starea sufletească. Sunt agresivi și numeroși, însă nu sunt invincibili. Păduchii nu sunt nemuritori.

Păduchii de cap reprezintă o problemă a tuturor timpurilor. De când lumea și pământul oamenii au fost invadați de acești paraziți care nu țin cont nici de statutul social, nici de cel economic, nici de rasă, sex sau igienă. Cu păduchi pot fi infestați atât oamenii cu o igienă impecabilă, cât și cei cu o igienă precară. Intrebarea ramane aceeasi... cum scapi de paduchi?

De sute de ani am luptat împotriva păduchilor, însă ei au devenit rezistenți la o mulțime de tratamente și leacuri băbești. Acum zeci de ani oamenii scăpau de păduchii de cap și de lindini folosind gaz, benzină, petrol și alte soluții inflamabile pe care și le turnau în cap și care nu doar că omorau păduchii, dar le afectau și sănătatea pielii. Arsurile și rănile deschise erau printre cele mai întâlnite efecte secundare tocmai de aceea specialiștii interzic aceste substanțe toxice pentru exterminarea păduchilor.

Anii au trecut, păduchii au devenit și mai rezistenți, însă nici medicii dermatologi nu s-au lăsat mai prejos. Pe piață au fost scoase o mulțime de produse împotriva păduchilor, însă nu înseamnă că ele sunt 100% eficiente, ne apără de riscul reinfestării și nu au efecte secundare. Fiecare om ține la propria sănătate, tocmai de aceea caută produse anti-păduchi fără insecticide, testate toxicologic și dermatologic. Și este perfect normal să fie așa, în fond pielea este un organ extrem de sensibil și trebuie să-l tratăm cu respect.

Specialiștii ne recomandă acest tratament păduchi NITOLIC.ro pentru exterminarea păduchilor de cap și a lindinilor. Așadar, dacă vrei să scapi de păduchi într-o singură oră și astfel să previi și riscul reinfestării, trebuie să aplici corect un tratament corespunzător, capabil să taie răul de la rădăcină.

Păduchii de cap sunt insecte minuscule, fără aripi, care trăiesc pe scalpul uman și care se hrănesc cu sângele nostru. Păduchii au un ciclu de viață relativ mic – 35 de zile – însă se înmulțesc cu o repeziciune fantastică. Păduchii trăiesc în afara gazdei până la 48 de ore, însă sunt și unii mai rezistenți care reușesc să trăiască 14 zile departe de gazdă. Așdar, pentru prevenirea reinfestării, trebuie să folosim un tratament suficient de puternic încât să omoare definitiv păduchii și lindinii. Păduchii nu zboară și nu sar, așadar răspândirea lor se realizează doar prin contact direct sau apropiat. Dacă un fir de păr infestat se atinge de un păr neinfestat, atunci păduchii se transferă. Totodată, dacă mai mulți oameni folosesc aceeași perie de păr, aceleași produse pentru prins părul, aceleași pălării, prosoape sau lenjerii de pat, păduchii se pot lua cu ușurință.

Așa cum spuneam și mai sus, pentru o exterminare 100% eficientă, rapidă și sigură, NITOLIC este unicul tratament suficient de puternic și de complex încât să ne scape definitiv de păduchi. Cu o experiență de peste 25 de ani, Nitolic elimină paraziții și ouăle lor și previne reinfestarea. Păduchii sunt uciși prin blocarea aparatului respirator și prin deshidratare. În câteva minute păduchii și lindinii se usucă și pică. Acest produs a fost testat atât pe păduchii de cap adulți, cât și pe ouăle acestora.

Setul Nitolic.ro conține un spray pentru eliminarea păduchilor, o emulsie pentru îndepărtarea păduchilor morți, un aditiv pentru spălarea textilelor cu care infestatul a intrat în contact, un pieptăn fin pentru diagnosticarea părului și pentru îndepărtarea păduchilor, o cască protectoare, o listă de urmărire a potențialelor persoane infestate și o broșură ilustrativă pentru copii care explică faptul că păduchii nu sunt o dramă sau o rușine, ci o simplă infecție, însă neplăcută, de care putem scăpa într-o singură oră.

Cum scapi de paduchi? Simplu! Folosind corect tratamentul corespunzător de la Nitolic Romania.

Vreau sa cumpar