Nitolic este disponibil in farmacii.
Intreaba in farmaciile de langa tine.

Când spui tratament păduchi, scoate-ți din minte toate acele soluții tradiționale pe care le-ai aflat de la părinții sau bunicii tăi. Nu marca pe viață copilul. Nu-ți tunde zero copilul și nu aplica soluții toxice pe scalpul micuțului.

Înainte poate că funcționau metodele tradiționale, dar să nu uităm că anii au trecut și am evoluat cu toții. De evoluție și dezvoltare n-au scăpat nici păduchii de cap, acești paraziți feroce, aceste insecte care care se înmulțesc cu o repeziciune fantastică chiar dacă au un ciclu de viață relativ mic – păduchii de cap trăiesc până la 35 de zile, însă se înmulțesc văzând cu ochii și depun o mulțime de ouă (lindini). Lindini din care ies alți păduchi, de unde rezultă o poveste chinuitoare și fără sfârșit.

Nitolic este recomandat ca fiind cel mai bun tratament păduchi din România. Cel mai bun, cel mai eficient, cel mai sigur și în plus, nici nu este costisitor. Pachetul tratament păduchi NITOLIC conține: listă de urmărire, soluție de spălat, emulsie care facilitează îndepărtarea păduchilor și a lindinilor, spray, broșură comică pentru copii, cască protectoare și un reprezintă un kit complet.

Ai mai jos o parte din farmaciile unde gasesti Nitolic. Intreaba de Nitolic in farmaciile de langa tine!

Cum să scapi de păduchii de cap? Folosește tratamentul corect!